Prijsvraag activiteitenplek Spaarndam
kleurwijziging gevel Tweede Lauriersdwarsstraat
Galerie inrichting Aalsmeer
entree woning
Vrijstaande woning De Eiken Leidscherijn
Terras op uitbouw Govert Flinckstraat Amsterdam
Herinrichting centrum Almere Haven
Splitsingstekeningen appartementencomplex
Nieuwbouw vrijstaande woning Eygelshovenn
Funderingsherstel, renovatie en restauratie vijf appartementen

Algemene informatie

Diensten

JAN architectuur kan u helpen met het ontwerpen van uw verbouwing of nieuwbouw. JAN verzorgt ook een eventuele bouwaanvraag en kan ook de bouw begeleiden. U krijgt een helder ontwerp naar uw wensen dat past in uw budget. Een gebouw (woning of kantoor) past in zijn omgeving en is een plek waar u als gebruiker graag verblijft. Vanuit een integrale visie -waarbij omgeving en interieur onderdeel zijn van het gehele ontwerp worden functionele, bruikbare en aangename gebouwen ontworpen.

JAN heeft een ruime ervaring opgedaan met projecten in de woningbouw en utiliteit van uiteenlopende aard en omvang waarbij elk onderdeel van een project belangrijk is; van het eerste schetsontwerp tot en met de oplevering, van detaillering en materialisering tot de stedenbouwkundige randvoorwaarden. Om dit alles beeldend en analytisch weer te kunnen geven, wordt gebruik gemaakt van handschetsen, 2d- en 3d-tekenprogrammaís.

U krijgt een helder ontwerp naar uw wensen dat past in uw budget. Uw woning of kantoor sluit aan op de omgeving en is een functionele, bruikbare plek waar u graag verblijft.

Ontwerpen

Uw ideeŽn worden omgezet in een ontwerp waarbij ook de elementen zijn meegenomen waaraan u niet heeft gedacht of die u wellicht vergeten bent. JAN kan u ook verrassen met een ontwerp dat nog beter aansluit bij dat wat u zelf al in uw hoofd heeft.

Tekenwerk

JAN verzorgt al het tekenwerk voor een aanvraag omgevingsvergunning, voor het vastleggen van de overeenkomst die u met uw aannemer heeft gemaakt en eventueel de werktekeningen. En JAN verzorgt ook de splitsingstekeningen die u nodig heeft bij een samenvoegings- of splitsingvergunning en splitsingsakte.

Bouwbegeleiding

Als de aannemer aan de slag gaat, kunt u er niet altijd bij zijn om te controleren. Als de aannemer in het werk voor verrassingen komt te staan, moet er snel een oplossing komen die uw ideeŽn niet aantast, maar past in het ruimtelijk geheel. JAN kan deze taak van u overnemen waardoor u rust heeft om u voor te bereiden op uw nieuwe omgeving.

Registratie

ir. M.H. Kleijer is geregistreerd in het architectenregister.
SBA: 1.020915.008
KvK: 34328379
BTW: NL192517181B01
IBAN: NL92 RABO 0149 4960 60

Op alle aanvaarde opdrachten is de DNR 2005 Rechtsverhouding opdrachtgever Ė architect, ingenieur en adviseur van toepassing.

Onze algemene voorwaarden kunt u hier downloaden.

Naar boven ↑

Voor de vormgeving van al uw bouwwensen is JAN uw architect.

 

2013

amsterdam

Het woongebouw dat gesplitst gaat worden in vijf appartementen is eind van de zomer opgeleverd. De splitsing moet nog worden afgerond, maar alle rapporten en verslagen zijn gereed.

Lees verder >

 

Amsterdam

Op www .opdekaart .amsterdam .nl staat ook de indeling van de openbare en privť gronden ingetekend. Net even gedetailleerder dan een kadastrale kaart.

 

2011 en 2012

amsterdam

De bouw van de opbouw op het woningcomplex in De Pijp Amsterdam is in 2011 gestart. In 2012 hebben de buren ook een opbouw geplaatst.

Lees verder >

21-09-2011

vleuten

Boerderij de Hoge Ham is afgelopen mei verkozen tot boerderij van het jaar 2011 in de provincie Utrecht. Op woensdag 21 september is de steen ingemetseld door de gedeputeerde van de provincie Utrecht.

Lees verder >