Utiliteit

Kantoren

Kantoorunits - Leusden

alt 09-01-2008

Om de bebouwing landelijk in te passen hebben ze een boerderij-achtige uitstraling in een modern jasje. De grotere unit zal als kantoor gebruikt gaan worden; de kleinere unit zal gebruikt gaan worden voor prive doeleinden. Aan de zijde van de toerit is het dak opgetild om bezoekers te verwelkomen. De overige gevels die zichtbaar zijn bij aankomst maken een gesloten indruk zodat de privegedeelten gescheiden blijven van de kantoorfunctie.
lees verder

Bedrijfsruimten

Multifunctionele ruimte - Aalsmeer

Multifunctionele Ruimte Aalsmeer 22-03-2011

Achter de woning van de opdrachtgever ligt een ruimte die omgebouwd wordt tot een multifunctionele ruimte waar tentoonstellingen, vergaderingen, diners en voorstellingen gehouden kunnen worden. Door middel van schuifwanden en vergrote ramen wordt de ruimte een lichte en vrij indeelbare ruimte met voldoende opslagmogelijkheden voor de verschillende elementen die bij de verschillende functies gebruikt worden.
lees verder

Trappenfabrikant - Kootwijkerbroek

alt 07-03-2009

De kavel ligt in de bocht van de toegangsweg van het bedrijventerrein. Het gebouw krijgt daarmee een prominente plek in de zichtlijnen van het gebied. Het gebouw heeft een kromming van de gevel die tegengesteld is aan de weg waaraan deze ligt. Hierdoor worden de zichtlijnen langs het gebouw versterkt.
naar boven ↑

Overigen

Verzamelgebouw - Nieuwegein

Verzamelgebouw Nieuwegein 11-01-2008

Een mogelijke lokatie voor de herhuisvesting van de Bazuin (kerkgenootschap) zou gevonden kunnen worden op deze lokatie, die met herontwikkeling van het terrein meerdere functies zou kunnen huisvesten. De lokatie ligt aan de rand van een bedrijvenpark ten zuiden van Fort Juthpaas. Op de lokatie staat nog een gebouw van ca. 1600 m2 (waar het hoofdkantoor van Duyvis Nederland was gevestigd) met 40 parkeerplaatsen.
lees verder

2013

amsterdam

Het woongebouw dat gesplitst gaat worden in vijf appartementen is eind van de zomer opgeleverd. De splitsing moet nog worden afgerond, maar alle rapporten en verslagen zijn gereed.

Lees verder >

 

 

U kunt een pdf downloaden van een selectie van woningen die JAN architectuur heeft ontworpen


- Informatiedocument woningen

 

Amsterdam

Op www .opdekaart .amsterdam .nl staat ook de indeling van de openbare en privé gronden ingetekend. Net even gedetailleerder dan een kadastrale kaart.

 

2011 en 2012

amsterdam

De bouw van de opbouw op het woningcomplex in De Pijp Amsterdam is in 2011 gestart. In 2012 hebben de buren ook een opbouw geplaatst.

Lees verder >

21-09-2011

vleuten

Boerderij de Hoge Ham is afgelopen mei verkozen tot boerderij van het jaar 2011 in de provincie Utrecht. Op woensdag 21 september is de steen ingemetseld door de gedeputeerde van de provincie Utrecht.

Lees verder >

 

Amsterdam

Op www .bestemmingsplannen .amsterdam .nl staan alle geldende bestemmingsplannen van Amsterdam.

 

augustus 2011

amsterdam

De verbouwing van de twee appartementen in de Jordaan is gestart.

Lees verder >