Nieuwbouw vrijstaande woning Voorthuizen
Herinrichting woonhuis
Herinrichting appartementencomplex
Vernieuwing interieur Amsterdam Zuidoost
Inrichting Nieuwbouwwoning Amstelveen
Initiatief en schetsplan Horeca Rotterdam
Initiatief Horeca Dakterras Lijnbaansgracht

Verbouwing in beeld

U heeft een simpele verbouwing voor ogen. Er wordt een gat in de muur tussen de woonkamer en keuken gemaakt en de openslaande deuren naar het terras worden vervangen voor een schuifpui. U heeft dit al met een aannemer besproken en weet zeker dat het goed gaat komen en dat het wordt zoals u voor ogen had.

Maar achteraf denkt u: "had ik maar de opening 10 cm naar links gedaan dan had de prullenbak wel netjes naast het aanrecht gestaan" of "ik had niet begrepen dat er een balk in moest en nu loopt het plafond niet op dezelfde hoogte door" of "de verbouwing werd steeds ingewikkelder, omdat de deur van de gangkast in de weg zat en we die toch ook moesten verplaatsen" enzovoort, enzovoort.

Maar als u de plannen nu in 3d had gehad in plaats van met woningplanner of een ander online programma had gemaakt, dan had u wellicht andere keuzes gemaakt. U kunt nu voor een klein bedrag uw plannen in 3d laten zetten met bijbehorende plattegronden waarbij u ook nog een lijstje met adviespunten en aandachtspunten ontvangt. Zo weet u zeker waar u aan bent begonnen en kunnen (kleine) teleurstellingen voorkomen worden.

Architectenbureau JAN maakt uw verbouwing zichtbaar voordat u gaat bouwen.

Gaat u uw huis of kantoor verbouwen?
Heeft u de plannen al met een aannemer besproken?
Weet u zeker dat alles wordt zoals u wilt dat het wordt?

Dan kunt u nu bij de voorbeelden van bouwkundige visualisaties kijken of u kunt JAN mailen en vragen om een vrijblijvende offerte of advies.

Als uw verbouwing groter wordt dan de voorbeelden dan heeft u waarschijnlijk een omgevingsvergunning (= bouwvergunning) nodig. JAN architectuur kan u ook begeleiden bij de aanvraag omgevingsvergunning en u door het woud van regels en instanties leiden. Op deze website vindt u veel meer informatie.

Naar boven ↑

Voor de vormgeving van al uw bouwwensen is JAN uw architect.

 

2013

amsterdam

Het woongebouw dat gesplitst gaat worden in vijf appartementen is eind van de zomer opgeleverd. De splitsing moet nog worden afgerond, maar alle rapporten en verslagen zijn gereed.

Lees verder >

2011 en 2012

amsterdam

De bouw van de opbouw op het woningcomplex in De Pijp Amsterdam is in 2011 gestart. In 2012 hebben de buren ook een opbouw geplaatst.

Lees verder >

21-09-2011

vleuten

Boerderij de Hoge Ham is afgelopen mei verkozen tot boerderij van het jaar 2011 in de provincie Utrecht. Op woensdag 21 september is de steen ingemetseld door de gedeputeerde van de provincie Utrecht.

Lees verder >